Sofia in het kort

“Leuk dat u er bent! Op deze website kunt u mijn zoektocht naar het groenste gras volgen. Klik hier voor een toelichting op deze zoektocht en ontdek wat ik bedoel met ‘groen gras’. En klik hier om te lezen hoe de zoektocht is begonnen.

Ik zal verschillende plaatsen bezoeken, likeuren proberen (alleen advocaat en likeuren met minder dan twintig procent alcohol zal ik laten staan), mensen ontmoeten en avonturen beleven. Door middel van deze activiteiten zal mijn koers steeds bijgesteld worden, om uiteindelijk mijn doel te bereiken: het vinden van de plek waar het gras zo groen is, dat je moet huilen van vreugde.

Het maken van deze website en het schrijven van de verhalen heb ik uitbesteed – tsja, ik heb nou eenmaal andere dingen te doen. En ze zeggen toch altijd dat je moet doen waar je goed in bent? Dat doe ik, en de rest laat ik over aan anderen. Ei in het bakkie. (Opmerking van de ingehuurde penvoerder: Sofia bemoeit zich graag met het schrijven van de teksten. Haar commentaar wordt in de verhalen met een scheefgedrukt lettertype weergegeven.)

U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief – helemaal rechtsonder in beeld. Zo krijgt u een mailtje wanneer er een nieuw verhaal geplaatst wordt. Dit gaat om twee soorten verhalen: de avonturen die ik beleef (de ‘egg adventures‘) en ik zal gesprekken voeren met mensen over groen gras. De verslagen hiervan zijn te vinden op de pagina ‘op de praatstoel’. Namelijk, door met andere mensen te praten, hoop ik aanwijzingen te krijgen waar het allergroenste gras zich bevindt!

Oh ja, ik ben een voorstander van het fenomeen ‘puur natuur’, dus ik gebruik geen make-up, filters, effecten, parfums of andere zaken om mezelf en de foto’s mee op te dirken. Heb ik allemaal niet nodig, ik ben zo al een mooi ei! Vind ik zelf dan.”